Cookie care

Bewaar de koeken in de originele verpakking op een koele donkere plek. 

Wil je een lekker 'vers uit de oven koekje'? Doe het koekje dan, op een magnetron bestendig bord, eventjes in de magnetron. 10-15 seconden is genoeg om de koek weer warm te maken.

Voorraadje in huis? Je kunt de koeken ook in originele verpakking invriezen. Laat ze dan in de koelkast, in de verpakking, ontdooien en warm hem kort op in de magnetron (10-15 seconden). In de vriezer kun je de koeken tot 3 maanden na de verzenddatum bewaren. 

De koeken zijn het lekkerst tot 1 week na verzenden en ten minste houdbaar tot 6 weken na verzending. Zie voor de THT datum de binnenkant van je verzenddoosje

 

Verzenden

De koeken worden gebakken op de dag van verzending.

Om te zorgen dat alles zo vers mogelijk blijft, verzenden wij alleen op ma, di, wo, do en vr.

De bestellingen die op vr, za en zo gedaan worden, worden verzonden op ma (en di, afhankelijk van de drukte).

Er wordt gebruik gemaakt van de diensten van PostNL om de koeken te verzenden. Hiervoor gelden de algemene voorwaarden van PostNL. De kleinere bestellingen gaan in een brievenbuspakketje, de grotere met de pakketdienst. 

Retourneren

Bederfelijke producten uitgezonderd.

Wettelijk is vastgelegd dat het herroepingsrecht niet van toepassing is op bederfelijke producten. Retouren worden dan ook niet aangenomen. Is er iets mis met de ontvangen producten? Dan horen wij dat wel graag. Dit kan via het contactformulier op de website of via WhatsApp.

Verzendkosten en levertijd

Verzendkosten

De verzendkosten voor een brievenbuspakketje zijn €4,15. Voor een regulier pakketje zijn de verzendkosten €6,95. In een brievenbuspakketje passen maximaal 12 koeken. 

Levertijd

De koeken worden zo snel mogelijk voor u gebakken en verzonden. Houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Dit is afhankelijk van de dag en het tijdstip dat u besteld en van de levering van PostNL.

Allergieën

De koeken bevatten roomboter (melk)

In de keuken waar de koeken worden bereid, wordt ook gewerkt met producten die andere allergenen bevatten.

Privacy

Wij vragen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om de producten bij u te leveren. Uw gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden ter beschikking gesteld aan derden.

Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor de levering van onze producten. Hiervoor worden uw naam en adresgegevens met PostNL (of onderaannemer, ingeschakeld door Postnl) gedeeld. Zij gebruiken de gegevens uitsluitend voor het uitvoeren van de levering.